metDT

Webdesign en online communicatie

Cuisson

Jouw perfecte steak

Cuisson is een nieuw vleesmerk (hoeveel vleesmerken kunt ú opnoemen?). Het biedt steaks van slagerskwaliteit aan. Deze steaks hebben dus een hoge kwaliteit, maar zijn gewoon in de supermarkt verkrijgbaar. Met de slogan: “Jouw perfecte steak” prijzen ze dit aan.

Origineel

De opdracht was om een heel beeldrijke website te maken voor het nieuwe merk, dat in opbouw en functionaliteit ook een bepaalde originaliteit moest hebben. Niet een standaard uiterlijk dus. In dit geval hebben de steaks echt een verhaal er om heen. Van herkomst, naar vakslager, de supermarkt in. Daarna is een goede bereiding belangrijk en wil je natuurlijk de beleving delen met je tafelgenoten.

Daarom kwamen we met een storyline-website. Je valt midden in het verhaal (in de supermarkt) en van daar uit kun je naar voren en naar achteren door te sliden (ook op je telefoon of tablet). Lekker swipen dus. Met mooie beelden als achtergrond wordt het gevoel van het verhaal overgebracht en binnen het verhaal kun je elementen op de foto’s aanklikken die je meer informatie opleveren.

Teksten en media

De video’s en foto’s die terug te zien zijn op de website, zijn allemaal door professionals gemaakt. MetDT maakte de teksten. Ook een service die wij bieden. Per aangeklikt foto-item in het verhaal werd dan een contentvlak met specifieke fotoachtergrond zichtbaar. Klikte je bijvoorbeeld op zo’n smeuïge ossenhaas, dan laadde er een pagina met informatie over het vlees, een linkje naar de bereiding en op de achtergrond zag je natuurlijk dat stuk vlees.

Samenwerking

Het project was een fijne samenwerking tussen de marketeer van Cuisson en vele externen: een grafish designer, video-productiebedrijf en professionele fotograaf. Al deze elementen kwamen hiermee weer terug in een website die, zeker in de branche, fris en origineel is. Oh en het is een WordPress website die in vier talen beschikbaar is.

URL

cuisson.com

Verhaal in website

Ook het verhaal van je dienst of product vertellen in een webomgeving? Ga dan het gesprek met ons aan.

 

Next Post

Previous Post