metDT

Webdesign en online communicatie

Gansevoort Kitchen

Wederom een opdracht voor een food producent. Toch een sector waarin wij veel doen. Dat komt omdat er een sfeer moet worden gecreëerd bij de bezoeker. Er moet een verhaal worden verteld en daar zijn wij nou eenmaal goed in.

Over de keuken

In navolging van de ook door ons gemaakte meatstreet.nl website mochten wij ons ook buigen over de Gansevoort Kitchen website, die daar een afgeleide van moest vormen.

Gansevoort Kitchen bereid gerechten voor en levert ze zo bij restaurants en andere afnemers. Ze roken, grillen, koken en kruiden de gerechten zodat ze perfect worden geprepareerd.

Fotografie en (parallax) video

Dit moesten we ook overbrengen via de website. Zodoende dat we met veel foto’s en video’s hebben gewerkt om dit kenbaar te maken. Met korte teksten krijgt de bezoeker een volledig beeld van het aanbod

Maar maakt zoveel beeld een website dan niet traag? Ja en nee. Het blijven nou eenmaal grote bestanden en dus duurt het even om te laden. We hebben het namelijk zo ingericht dat alles om de beurt geladen wordt en alles zoveel mogelijk geoptimaliseerd. Door slimme oplossing toe te passen waarbij we al ingeladen onderdelen herhalen of in een loop zetten, hebben we de website zo snel mogelijk gemaakt.

Special Effects

Om het helemaal af te maken hebben we de effecten van een keuken toegevoegd aan de website. De geuren van het koken lukt helaas nog niet, maar de geluiden en de sfeer wel. Zo kun je bijvoorbeeld aan een knop draaien en dan komt er rook van onder uit de website.

Dat maakt het toch allemaal weer wat anders dan anders.


URL

gansevoortkitchen.nl

Next Post

Previous Post