metDT

Webdesign en online communicatie

Nieuwsbrieven Royal IHC

Het bedrijf

Royal IHC levert apparatuur en verschillende diensten voor de maritieme sector. Denk aan baggerschepen, nieuwe onderdelen en informatie. Dat gebeurt over de hele wereld. Ze hebben een groot klantenbestand en mooie uitingen online.

Nieuwsbrieven maken

Royal IHC was op zoek naar een specialist op gebied van het versturen van nieuwsbrieven. Er werd een ontwerp aangeleverd en dat werkten wij dan uit tot een functionele e-mail. Mogelijkheden tot het klikken op links, opmaak, en in- en uitschrijven. Alles in HTML en CSS code die zo was geoptimaliseerd dat het in de vele verschillende e-mailprogramma’s goed wordt weergegeven.

Denk maar eens na over hoeveel e-mailprogramma’s er zijn: Gmail, Outlook, Apple Mail, Android en iPhone mail, enzovoort. Veel van die e-mailprogramma’s passen nog hun eigen instellingen toe. Dat maakt het nodig dat er bij ontwikkelaars zoals wij specifieke kennis nodig is om daar op te anticiperen.

Verzenden

Met behulp van de juiste software kan er dan ook een goede en gerichte verzending plaatsvinden. Daarbij letten we er onder andere op dat de e-mail niet als spam gezien wordt, personaliseren we de aanhef en houden we informatie bij over de e-mail na de verzending. Hoe vaak wordt deze geopend door de ontvangers en waar klikken ze op. Welke call-to-action werkt beter. Al deze informatie stoppen we dan in een overzichtelijk rapport. Het rapport dat hier getoond wordt is aangepast om de privacy en bedrijfsgeheim van de opdrachtgever te waarborgen.

Rapport Royal IHC Mailing (Fake numbers)

Rapport Royal IHC Mailing (Nepgegevens)

Ook nieuwsbrieven versturen?

Zoals u leest, wij weten er heel veel van en kunnen tegen competitieve prijzen mooie mailingen verzorgen. Wilt u daar meer over weten?

voorbeeld

Voorbeeld Royal IHC Nieuwsbrief

Voorbeeld Royal IHC Nieuwsbrief

Next Post

Previous Post