metDT

Webdesign en online communicatie

TransMission

Gehackt!

TransMission is een groot vervoersbedrijf in de Benelux. Ze bedienen vooral de zakelijke markt, met leveringen van groothandel naar winkels. Zo’n groot bedrijf heeft natuurlijk een werkende site nodig.

Toen TransMission echter bij ons kwam, was er geen werkende website meer. Deze was namelijk gehackt en de backups waren weinig toereikend om één en ander terug te kunnen zetten.

Hetzelfde

Wij waren niet het enige bureau dat benaderd werd met de vraag hen snel te helpen, maar wel het enige dat luisterde naar de wens. Ze wilden namelijk niet een nieuwe website, ze wilde de oude website weer terug. Hetzelfde als dat hij was, maar met een ander content management systeem (WordPress).

Het design was wat verouderd en de site was totaal niet responsive, maar dat maakte niet uit. Het moest vooral snel en degelijk. Dat is wat we gedaan hebben. Wel met een nieuwe interactieve kaart, want die was niet meer te redden.

URL

www.trans-mission.nl

Mobiele website

Wat we direct na oplevering hebben gedaan is het ontwikkelen van een mobiele website. De rust was wedergekeerd, de website deed wat hij moest doen, dus zodoende konden we rustig ontwikkelen aan een mobiele website.

Het is lastig om dan het oude stramien aan te houden in het ontwerp, maar dan toch functionaliteiten mee te geven voor mobiel. Niettemin zijn we hier goed in geslaagd denken wij:

Mobiele website van TransMission

Voorbeelden van de mobiele website van TransMission

Next Post

Previous Post