metDT

Webdesign en online communicatie

van Droom naar Daad

“Het is onze missie om vrouwen met jonge kinderen te helpen ontdekken hoe ze vanuit hun eigen kracht tegelijkertijd zowel moeder als partner, vriendin en collega willen zijn. Met tijd voor zichzelf, zonder schuldgevoel en zonder alles altijd perfect te willen doen.”

Met tips, coaching, workshops en andere begeleiding bereikt van Droom naar Daad dit doel. Ze hebben daarvoor natuurlijk een website en Facebookpagina, die hen helpt om deze vrouwen te bereiken. De webpagina was al gebouwd, maar die wilden ze graag wat uitbreiden en geavanceerder maken.

Facebook-pixel

metDT heeft hen hierbij geholpen, zo is er een Facebook pixel geïnstalleerd die hen helpt om de mensen die de website bezocht hebben een bericht via Facebook te sturen (al dan niet betaald).

E-book

Tevens is het e-book dat ze aanbieden een belangrijk onderdeel op de website en door middel van een pop-up wordt deze nu meer onder de aandacht gebracht.

Pop-up voor het aanbieden van het e-book

Pop-up voor het aanbieden van het e-book

Betalen via internet

Last, but not least. Bezoekers en geïnteresseerden kunnen nu meteen afrekenen. Je schrijft je in voor een workshop en je betaalt meteen via iDeal. Gemakkelijk voor de bezoeker, maar ook voor van Droom naar Daad. Met behulp van Sisow en WooCommerce (eigenlijk een webshop) is dit geïmplementeerd.

Betaalpagina van Droom naar Daad

Betaalpagina van Droom naar Daad

Next Post

Previous Post