metDT

Webdesign en online communicatie

Profielwebsite

Het profiel

Annelies Vredeveldt (ja: familie van de eigenaar van metDT) is rechtspsychologe. Zij doet onder andere onderzoek naar getuigenissen binnen rechtzaken. Zo werkte ze al aan een project voor de FBI, waarbij ze wetenschappelijk aantoonde dat getuigen een betere getuigenis aflegde wanneer ze hun ogen sluiten. Dat gaf haar flink wat aandacht in de media en zorgde voor nieuwe onderzoeksmogelijkheden.

Keuze WordPress

Om haarzelf te profileren en alle informatie van haar op één plek te hebben, had ze dus een goede, maar simpele website nodig waar ze haar profiel uiteen kon zetten. Ze moest deze website zelf kunnen bijhouden met minimale kennis van cms-systemen. Vandaar dat we kozen voor een WordPress omgeving.

We hebben een theme geinstalleerd en bewerkt zodat ze een duidelijke en overzichtelijk website had. Met een aantal basispagina’s die ook meteen de navigatie vormde ontstond er een totaalbeeld van haar kunnen. Ze kan zelf tekst, links, video’s en referenties toevoegen en deze op een ordelijke manier weergeven.

annelies.vredeveldt.com

interessant?

Ook een WordPress website? Neem contact op metDT. Wij leveren maatwerk en denken met u mee.

Verder Bericht

Vorige Bericht