metDT

Webdesign en online communicatie

Relatiecoach

Coaching toepassen op een relatie tussen (meestal) twee personen is een ingewikkeld proces. De voor de hand liggende dingen kan men meestal zelf wel bedenken, maar een relatiecoach doet veel meer. Ze leert de mensen kennen en legt hun relatie bloot. Ze ziet waar de overeenkomsten en waar de verschillen zijn en zo biedt ze advies dat uniek is voor elk stel.

Relatiecoach Astrid Landman kwam bij metDT met de vraag of wij haar in dit kader konden helpen met het overbrengen van deze boodschap via de digitale snelweg. Dit moest niet te zoetsappig, maar wel toegankelijk. Daarom kozen we samen met haar voor een frisse huisstijl met prettige kleuren. Tekst en andere uitingen moesten kort, open en helder zijn.

Abstract

Omdat relatie coaching een vrij abstract concept is, moest we qua beeld goed denken over wat we konden tonen. We hebben gekozen om veel mensen in beeld te brengen een vernuftige functie toe te passen, waarbij de bezoeker door over de foto te schilderen deze aan zichzelf toont. Een beetje het openleggen van wat er onder zit dus. Precies wat een relatiecoach doet.

De websites en de social media uitingen draaien verder vooral om het laten zien wat coaching kan doen en inspireert de bezoeker om zich in te schrijven voor een workshop.

url

airmeetswater.nl

Next Post

Previous Post