Webdesign en online communicatie

Golfclub met handicaps

Golfclub De Haar licht op een prachtige locatie vlak naast Utrecht. Met groene velden verstopt tussen de bomen en tegen kasteel De Haar aan. Wanneer je er rondloopt zie je gewoon de prachtige foto’s die je er kan schieten.

De website van de club was echter lang niet zo prachtig. Juist die video- en fotogenieke omgeving zag je er nauwelijks op terug. Vandaar dat we een hoognodig nieuwe website hebben gebouwd voor zowel de algemene bezoeker als voor de leden.

Getallen, cijfers en handicaps

De leden van Golfclub de Haar gebruiken al sinds jaar en dag het systeem eGolf4U. Een manier waarop je zowel op web als in app kan zien wanneer er wedstrijden en competities zijn, maar ook je eigen statistieken met betrekking tot je golfspel kan bijhouden. Heel veel informatie dus, die heel belangrijk is voor elk afzonderlijk lid van de club.

De opdracht was dan ook om deze statistieken zichtbaar te maken op de leden website, achter een login. Een mooie uitdaging om een echt stukje maatwerk in te brengen in een nieuwe website. U als lezer kan dit dus helaas niet zien. Vandaar dat u het met doen met de schermafbeeldingen hier. Mocht u meer willen weten of ook grote porties data verwerken en dat willen aansluiten op uw website, dan houden we ons aanbevolen voor vragen.

De juiste ervaring

Kijk toch wat een mooie website het geworden is. Door te beginnen met een video en veel foto’s en frisse kleuren te gebruiken, krijgt de bezoeker van de website dezelfde goede ervaring als de eerste keer dat hij de golfbaan op loopt.

url

gcdehaar.nl

Verder Bericht