metDT

Webdesign en online communicatie

Taboo Sieraden

Als je zoekt naar de aankoop van juwelen online, dan kom je een veelvoud aan grote en vooral kleine bedrijven tegen die allerlei soorten juwelen verkopen. Er is een ontzettend groot aanbod en veel ervan lijkt enorm op elkaar. Bij Taboo Sieraden pakken ze het anders aan. Een klein assortiment met uitzonderlijke sieraden, vaak gemaakt van materialen die je niet veel in juwelen ziet terugkomen.

Onderscheiden

Jezelf onderscheiden en zodanig gevonden worden op internet is nog steeds moeilijk voor de kleine ondernemer, maar met deze website komen ze al een hele stap dichterbij. De vormgeving biedt de uitstraling die past bij het merk en de sieraden die men kan aanschaffen zijn duidelijk te zien via het scherm. De foto van de producten staat centraal, iets waar veel webshops nog wat van kunnen leren. Maar vooral juwelenshops zouden dat (online) meer moeten doen.

Variaties in informatie

De website is meer dan alleen een webshop. Het concept licht er om achtergrond informatie te kunnen bieden over de trends en de taboos. Er zit een blogfunctie in, die meer verkeer kan generen en er kunnen pagina’s aangemaakt worden die duidelijke instructies bieden over de sieraden.

De shop blijft wel het belangrijkste element. Deze is zorgvuldig getest zodat hij een duidelijke stap voor stap procedure heeft en fouten worden geminimaliseerd. Klanten verdwalen niet in onnodige informatie of andere aanbiedingen, maar worden subtiel en professioneel door het aankoopproces geleid.

Webshop

Wilt u ook een webshop? Wij kunnen deze voor u maken. Een webshop met oog voor uw merk en voor uw klant. Een webshop die ook mobiele aankopen aanmoedigt en waar klanttevredenheid hoog in het vaandel staat.

Neem contact op voor uw webshop

url

taboosieraden.nl

Next Post

Previous Post