metDT

Webdesign en online communicatie

Thomas en Dina

Thomas helpt mensen met de aankoop van hun huis in Utrecht. Dat is een best moeilijke markt, met veel online aanwezigheid van concurrenten. Dina vérkoopt huizen in Utrecht en omgeving. Als je online zoekt naar een makelaar verdrink je helemaal in de mogelijkheden en de online advertenties. Je moet je digitale zaakjes dus goed voor elkaar hebben in dat beroep.

Advies online

Met Dina en Thomas hebben we gesproken over deze digitale aanwezigheid. Hoe zorg je er voor dat je toch opvalt, zonder enorme bedragen over te maken aan Google of Facebook voor de advertenties. Hoe moeilijk het ook is, het kan wel. Als je je campagne goed inricht en goed timed, dan kom je bij precies de juiste mensen onder de aandacht en betaal je alleen daarvoor.

metDT heeft geholpen de campagne goed in te richten, de juiste doelen te stellen en de juiste inhoud voor de advertenties en de pagina’s te creëren. Dat zorgde voor extra verkeer op de website en daardoor weer extra contactmomenten. Dus met kleine campagnes hebben we nieuwe klanten binnengetrokken.

Van WordPress.com naar WordPress.org

Voor veel mensen lijkt er geen verschil. WordPress = Wordpress toch? Nee WordPress.com is een commerciële partij die de kern van WordPress pakt en daar een schil omheen legt. Perfect voor de beginner die snel een mooie website wil maken, maar te beperkt als je nieuwe mogelijkheden wil ontdekken met je website.

Daarom heeft metDT de website overgezet naar een zogenaamde ‘Self-Hosted’ oplossing. Je installeert de kern van WordPress en neemt de gratis delen van de schil van WordPress.com over. Daarna stijl je de rest van de website en je hebt weer dezelfde look & feel.

Uitbouwen mogelijkheden

Niet alleen heeft dit de maandelijkse kosten omlaag gebracht, ook kan er nu veel meer met de website. Zo hebben we een nieuwe uitbouw gedaan van de aanbevelingen pagina en betere en snellere contactmogelijkheden aangebracht. Aanpassingen zijn in de toekomst nu zo gemaakt. Doordat alle meuk er uit is, zijn de websites ook meteen stukken beter te vinden in Google.

Aanbod

Advies over uw online aanwezigheid nodig? Of wilt u ook een weg bij WordPress.com? Bel of mail ons en wij helpen u graag hiermee.

Url

dinaverkoopt.nl

thomasdeaankoopmakelaar.nl

Next Post

Previous Post